Litet hus

we are all mad here

Bodde under tre veckor i en fraktbehållare i Belgien i April! Jag voluntärjobbade dagarna i ett stort och bisarrt konstmuseum där jag träffade bra människor och njöt av att inte vara mitt i en stad.

Fraktbehållaren har en plats i mitt hjärta. Det lucktade illa när jag steg in så jag köpte rumspray. Det fanns stora, väldigt skrämmande fläckar på marken som krävde lite skrubbeliskrubb.

Och hit smet jag alltid då jag kände att jag måste vara ensam.

En framtidsvision som jag definitivt har är att bo i något liknande. Återvinna gammalt material och fixa åt mig själv ett eget litet hus. Vi skulle vara en större grupp likartade människor som bor tillsammans i små hus med likartade drömmar. Att leva nära natur, äta tillsammans, spela musik och dansa kring en brasa. Sounds preetty daaamn niiiice yo.

Inga
Publicerad 25.05.2017 kl. 19:59

Tröst

Här är något jag skrev då jag var annanstans. Känslan som jag uttrycker har blivit speciellt stark efter att jag kom tillbaka hem. Men jag har bestämt mig för att inte ge upp! För då man inte ger upp så händer magiska saker ;)

I am comforting myself

"I know that you've been waiting for this"

My mum said to me on the first evening of my travels

"This is what you've wanted to do"

 

I feel pressure to make the best out of it

To push myself every single day

I am lucky to even be able to do this

Yet I am drowning in sadness

 

I need to comfort myself

Otherwise I will fall down

And that is not allowed

When you are supposed to have the time of your life

 

My intentions were not to do crazy shit

To go skydiving, explore every corner and be wild

But I do want to feel free and inspired

That is my goal

 

I can't motivate myself so I blame myself

I feel like I'm wasting time and money

Just wandering around

But if I were at home I would do the same

 

I should not blame myself

I am not perfect, I am not supposed to be perfect

I learn new things everyday

Today I am learning that

 

I need to keep myself up

I need to do things I love, right now, right here

I want to brake free

I want to spread my divine sunshine

Inga
Publicerad 23.05.2017 kl. 10:58

Lugn

Bestämde just att hon heter Tyyni.

Jag målade Tyyni i januari och det var den första gången som jag målade med vattenfärg på min fritid efter barndomen tror jag. Jag bestämde mig att det nog är okej. Det är okej att inte vara perfekt på att måla, man kan måla ändå. Och ser man på! Jag gav liv åt henne, lugnet.

Det fanns många saker som jag älskade att göra som liten. Jag gav inte ett skit om att vara bäst, jag bara gjorde, så som barn nu gör. När jag växte upp började jag väll gömma mig och sluta göra sakerna jag älskar, mer eller mindre.

Men jag tolererar inte det mera. Jag är tjugo år och redo. Haha. Nej men påriktigt, jag är redo för att sprida mitt ljus.

Inga
Publicerad 18.05.2017 kl. 21:19

vägen till parken ("samsara")

Två saker definierar dig:

Din tålamod då du inte har något

Din attityd då du har allt

Inga
Publicerad 24.04.2017 kl. 10:15

lyonsnuttar

snuttar som skuttar

inga
Publicerad 28.02.2017 kl. 22:34

Rhône

 

Inga
Publicerad 21.02.2017 kl. 21:34

känslor

Solig och fri? Onödigt att jinxa det.

Jag kan inte stoppa flödet av de 100000 olika känslorna jag kan känna. Varje känsla har sin egen mening.

Varje dag kan jag känna mig riktigt arg, riktigt osäker, rädd, otålig och så vidare. Och bakom varje känsla finns ett problem som jag kan lösa. Man behöver inte vara rädd för olika känslor, de finns för att hjälpa och stöda oss.

Såklart så mår jag bäst då jag är glad. Men känslor är som vågor och jag måste låta dem flöda och lära mig från dem. Om jag med tvång skulle försöka hålla ett leende hela tiden, skulle jag vara den mest ogenuina personen av alla.

Människor kanske inte förstår allt som händer i min hjärna. Men de behöver inte förstå eftersom jag inte förstår själv heller. Det krävs bara tålamod.

Så jag känner mina känslor. Och livet är inte bara solsken.

Inga
Publicerad 20.02.2017 kl. 17:12

från snabbt till långsamt


Jag åkte till Paris, och allt jag ville var att vila. Men hey, det var Paris så jag behövde se allt. Och jag är glad över att jag såg så mycket. Men efter två dagar i Paris, var jag död. Och detta kan jämföras med en större sak, som livet. Efteråt åkte jag till min kompis i Lyon, och jag kunde inte vara mig själv. Jag var bara en trött, mycket värre version av mig.

Det är här i Lyon som jag känner mig som mig själv igen. Efter mer än ett halvt år, känner jag att jag har hittat mig själv än en gång. Jag kan inte beskriva den här personen i ord, eftersom jag inte vill beskriva en person i ord. En personlighet är mycket mer än ord. Hur som helst så har jag insett att jag är en person som möjligen behöver lite mer vila och tid för att tänka än andra. Jag är den jag är, och det finns saker att arbeta på. Och jag älskar att vara denna varelse, och jag älskar att lära mig nya sanningar varje dag.
Även om dessa sanningar kan ta lite ont.

inga
Publicerad 14.02.2017 kl. 11:53

kosmos

Var är jag och vad gör jag/lär mig?

Nu är jag i Lyon, i Frankrike. Jag är voluntär i ett cafe-galleri. Jag lagar mat, städar, tänker på saker, skriver, ritar, skrattar. Lyon är en bra stad! Inte så stor och överväldigande som Paris, men ändå övermycket saker att se och göra. Jag har träffat så bra människor. Och just nu är jag i det tillståndet som jag känner igen mig själv bäst i - fri och solig. JINX.

Jag lyssnar på mig själv och ger saker tiden som behövs. Jag gör det jag vill, inte för lite, inte för mycke. Nästan varje dag finns det någon känsla i mig som jag måste känna, skriva ner och förstå. Och sedan frågar jag mig själv vad det är som jag behöver. På det sättet kan jag hålla mig uppe.

Och så jobbar jag på att frigöra mig själv från andra människors åsikter - vare sig de vara goda eller dåliga.

Aaaand that's about it!

Inga
Publicerad 11.02.2017 kl. 15:58

Bavaria

Inga
Publicerad 07.02.2017 kl. 22:22


hej!

Inga-Stina, 20 år ung. jag lär mig att leva mitt äkta, skamlösa liv på vår underliga men vackra planet, ett steg i taget.

 

YOUTUBE

 

Senaste kommentarer

23.05, 21:42Lugn av Linn
18.05, 22:52Lugn av Grön
24.03, 09:01från snabbt till långsamt av Annabananna
08.03, 12:08lyonsnuttar av Julia
ingastina