två smuuttin

Publicerad 21.04.2015 kl. 20:59

Hallååhej.

Idag har jag fixat ihop två olika smoothies! Den första efter att jag tränat (läs: hoppats att våra grannar inte ser mig på gården när jag stiplar på hopprepet för femhundrande gången) och den andra när jag hittade ett recept på (SUPRISE SUPRISE) pinterest. Och vi hade alla ingredienser hemma!

Den här är supergod, som en chokomilkshake! Men innehåller en banan, mandelmjölk (min favoritsak i hela världen) och proteinpulver av chokosmak. 

Sen den här grönisen. Den innehåller gurka, mango, ananas, grönkål (eller egentligen spenat enligt receptet) och mandelmjölk. Den var också rikit god, smakar som en grön smoothie men mangon balanserar grönkålens gräsiga smak. Precis som Jamie Oliver också skulle säga!

Pro tip: Jag lärde mig från J.O. att man ska tillsätta lime i sina smoothies (kanske inte dendär chokosmoothien menmen) för den knyter alla smaker ihop, eller något sånt. Men vi hade inte lime :(

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men alltså herregud, det finns faktiskt recept på google som t.ex. heter "Smuutti lapsille ja lastenlapsille" och "Ihana smuutti!". Smuutti. Påriktigt. Smuutti.

Oj! Och grattis till Jessi för att officiellt vara den här bloggens aktivaste kommenterare XD

Inga
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Hejjssan igen då ;D ja MÅST testa dendä milkshaken!! Se häärli ut!
Din aktivaste kommenterare23.04.15 kl. 14:10
jooo absolut!<3
23.04.15 19:36
Smuutti :''D made my day!
Julia24.04.15 kl. 15:07
de ruina min XD
25.04.15 16:58
inga emotions